2014. március 30., vasárnap

22 éve

Keresgéltem a régi képeim között és ezekre akadtam. Párat digitalizáltam. Egy 1992-es Zsarátnok táncházon készültek, talán a Lágymányosi Közösségi Házban. Még ma is imádom a zenéjüket.
Nikola Parov

Perger László

Barvics Iván

4 megjegyzés:

  1. Király! Szerintem inkább 94.

    VálaszTörlés
  2. Lehetséges! Abból indultam ki, hogy láthatóan zárt helyen készült, s később már csak az Asztalos Parkba jártam táncházba. Úgy emlékszem, hogy 93-ig nyomtátok lágymányoson.

    VálaszTörlés
  3. 1994 végéig hetente, 95-ben már csak nagyjából havonta volt táncház a Lágymányosiban. 93 nyarán az Orczy-kertben, 94 nyarán pedig az Almássy téren tartottunk táncházat, szintén hetente. Nem magamtól vagyok ilyen okos, van egy szép vastag excel-táblám :) A kimutatás szerint 1995. április 14-e az utolsó hagyományos Zsarátnok-táncház dátuma... Jövőre 20 éve, heh.

    Van a 94-es nyárról, az Almássy térről dátumozott fényképem, ahol ugyanebben a póló-papucs szettben diktálom a divatot, ezért mondom, hogy szerintem ez is akkori.

    VálaszTörlés
  4. Tényleg az Orczy-kert és nem az Asztalos! Pedig minden hétvégén ott voltunk. És valóban voltam az Almássy téren is egyszer egy olyan koncerten, (de már csak halkan mondom, mert eléggé összemosódik), amin több banda volt ott, talán a Sirtos, vagy más görög zenét játszó. Na mindegy, szép volt.

    VálaszTörlés